NVCZ site header eindNieuws

Algemene Ledenvergadering 27 oktober

21 september 2020

De Algemene Ledenvergadering staat gepland voor 27 oktober om 16.00 uur.  We heten je erg graag welkom.  We hebben je ook nodig!  Onder andere voor het akkoord van het beroepsprofiel, zodat het bestuur verder kan met het oppakken van activiteiten die jou in je vak van Compressie-therapeut ten goede komen. 

Het beroepsprofiel is een punt dat wij willen bespreken. Daarnaast heeft het bestuur de afgelopen tijd gewerkt aan een visie, een beroepsregister bij Kabiz en zijn we erg druk geweest met de Module Compressie Hulpmiddelenzorg. Door invoering van het beroepsprofiel, het beroepsregister en de nieuwe Module Compressie Hulpmiddelenzorg blijft het beroep van Compressie-therapeut in de toekomst zijn waarde houden. Erg belangrijk!  

De exacte agenda volgt nog, maar dit zijn alvast een aantal items die het de moeite waard maken om erbij te zijn.

Schrijf je opnieuw in voor de ALV en laat je stem horen. Aanvang wordt 16.00 uur met als afsluiting een borrel en buffet.  We hebben gekozen voor een centrale plek in Nederland, want we willen het graag voor iedereen zo makkelijk mogelijk maken om erbij te zijn.

Plaats en adres zijn:
Restaurant De Duikenburg
Voorstraat 30
4054 MX  Echteld

We vinden het belangrijk dat je ervaart dat het fijn en waardevol is om aangesloten te zijn bij een organisatie als NVCZ. Daarom willen wij er voor je zijn en ons voor je inzetten. Jouw steun en aanwezigheid helpen ons daar enorm bij.

Meld je aan door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en reserveer 27 oktober om 16.00 uur.


Disclaimer | Copyright 2016 NVCZ.nl | Alle rechten voorbehouden | Website maakt gebruik van cookies