NVCZ site header eindNieuws

Kwaliteitsstandaard Compressiehulpmiddelenzorg

15 maart 2021

Het document Kwaliteitsstandaard Compressiehulpmiddelen treft u helaas nog niet aan achter de login, zoals beloofd op de Algemene Ledenvergadering.

Deze zal eerst nog goedgekeurd moeten worden door het Zorginstituut Nederland.  Zodra het document gereed is voor publicatie, treft u deze aan achter de leden login.

Algemene Ledenvergadering 27 oktober

28 oktober 2020

De Algemene Ledenvergadering heeft gisteren online plaatsgevonden met 33 deelnemers. De vergadering heeft het bestuur unaniem gekozen.

Bij de stemming voor het Beroepsprofiel waren 65 stemmen te verdelen waarvan 47 voor, 6 tegen en 12 onthoudingen. Daarmee is het Beroepsprofiel aangenomen en zal het vervolgtraject ingezet worden om het kwaliteitsregister te gaan optuigen.  Als de blauwdruk voor het kwaliteitsregister is geschreven, zal deze aangekondigd worden en in een algemene ledenvergadering voor stemming voorgelegd worden.

Het verslag van de ALV volgt.

Percentage continuiteitsbijdrage

11 juni 2020

Een aantal zorgverleners heeft van een aantal zorgverzekeraars de continuiteitsbijdrage binnen gekregen; gemiddeld ligt dit percentage rond de 62%.

Liggen uw ervaringen ook rond dit percentage?  Mocht u vragen hebben of dit met ons willen delen, dan horen wij dat graag via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Disclaimer | Copyright 2016 NVCZ.nl | Alle rechten voorbehouden | Website maakt gebruik van cookies